Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättviktsjackor

En flock lättviktsjackor
skrockar åt mitt håll
kanske
för att de tror att de
står på tröskeln
mot en spännande
larger than life-framtid
och min är redan kommen
i form av en lättviktslastbil




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-23 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP