Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror jag blöder ihjäl…

På en soffa utan slut, mot en fönster utan sanning, bara vanvett som slickar väggarna, tankar som löss, blodtörstiga!
FAN! Kallar du detta whisky! Pang! Krasch!
Överallt desperata dikter som skriker efter hjälp, dömda att glömmas bort medans jag går omkring barfota, kan det vara så att jag menade allt detta?! Shit, alltså… Va dyngrak när iaf 80 % av dem skrevs det ser jag på handstilen med en gång, knapp läs bar och bara några rader lång, de är allt man orkar koncentrera sig när man är så djupt nere i det.
PANNKAKA!
BANK! BANK! BANK! I väggen. Ät min skit jävla piss luder! Jag skriker, nära nog för att läpparna ska smeka väggen och jag kan känna värmen från min andedräkt, som luktar skit by the way… Varför? Varför? Varför luktar munnen skit när man dricker öl? Uttorkad? Nä, dricker hela tiden… Fyller på med vatten också… Uttråkad! Aha! Där har vi det…! Det är därför det stinker om munnen! Man får inte sagt något till någon, man sitter bara inne och ruttnar… Där har vi det! Det är därför…
FAKK! Måste hitta en penna och en bit rent papper, utan kludd och nonsens.
Ah där har vi! Vad va jag nu igen…?! KUK HELVETE! Jag glömde! Jag glömde! Alex din jävla råtta tänk! Kom ihåg! Det va ju så bra…
Nåja.
Ciggen är slut.
Fakk jag är rätt visen också, när jag känner efter…
usch hjärtat krånglar igen, gör sådana dära kullerbyttor igen…
får sådana skumma svettningar över hela kroppen, som en varm våg, som brusar upp som kokande vatten, och svetten trängs framme i pannan, rullar ner för mitt patetiska nylle….
Nåja…
En cigg hade suttit fint.
Sömn med.
Snusen jag har den där återanvända kvar, som jag klämmer torr med papper. Det är inget jävla runkpapper det är BRUNA fläckar! Skriker jag till väggen igen.
”Håll käften annars ringer vi snuten!”
De där blev jag ganska nöjd utav, det är fint när man får feedback, då känner man sig behövd ju…
Tar fram en skabbig porrslaska, försöker en stund med mitt klena fyllestånd, det går inte, ingenting går, ollat är skinnflått.
kommer ha ågren imorgon, känner det på mig...
med det är morgondagens bekymmer...
okej, en sista tanke
död, död, mitt leve bröd...
skit snyggt Alex,
nu är du förevigad...
kort där efter somnar jag…




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-31 21:54



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
"skumma svettningar"

tar du smärtstillande?
jag får svetnningar
i ansiktet (!!) av de
så jag slutade
har inte mer eller
mindre ont utan

tracey (bästis) la upp
ett citat om att man
ska larvas med skrivande
så du gjorde det bra
jag är väl för seriös nu
när jag inte skriver erotica...
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP