Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samarbete med TrollTörnTrappan, från hans föregående scen har jag valt orden ”vägen”, ”damens”, ”demon” och ”kärlek”.


Ingalunda Hemligt Material, scen 4


-Var befinner sig damens demon, nu när vi är så nära?

-Hon bor innanför huden och utanför viljan.

-Kan hon träda igenom även paradisets dimmor?

-Ja magistern, hon är som en plötsligt blixt från helvetet.

-Jag tror att jag har mött hennes släktingar.

-Säg, skedde era möten på en väg som försvann?

-Nej fröken, på en väg där jag närmade mig en slags kärlek.

-Var det på den vägen där vi är nu?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av liktenelegi VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-26 14:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Spännande. Två personer som tycks treva mot samma mål, men inte säkert att det verkligen är så.
2023-11-26

  TrollTörnTrappan VIP
Levande dialog du fått till, smidigt läsbar!!

Här klargörs främst hur damens demon fungerar, medan vägen/vägarna fördjupas mysterium kring...
2023-11-26
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP