Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvitt

*
Jag lyfter alltid dagen
innan natten har landat.
Jag är aldrig tillräckligt stark.
Solen blåser alltid förbi.
Jag hinner aldrig förstå meningen
innan morgonen faller isär.

Jag släpper alltid min hand
när jag har tagit mig upp.
Utsikten är aldrig komplett.
Det är alltid en spricka i fönstret.
Jag ser aldrig människan
som försöker ta sig ut.

Jag är alltid någon annanstans
än där jag strålar.
Rummen bjuder aldrig in.
Jag är alltid fångad
av det jag aldrig kan komma nära.
En vilsen kropp vaktar min själ.




Fri vers av liktenelegi VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-06-11 08:06



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Man känner igen sig här. Väldigt fint beskrivet.
2024-06-13

  Gunwale VIP
Det hör nog till människolivet, detta stt ofta ha en känsla av att någonting viktigt fattas! Det kan säkert både inspirera och bryta ner. Motsägelsefullt, men så tycks det vara?!
Texten känns ärlig!
2024-06-11

  Cikoria Blå VIP
Diktjaget gestaltar något som nog de flesta någon gång stiftat bekantskap med.
Livet böljar fram och tillbaka i olika faser.
Bra beskrivet.



2024-06-11

  TrollTörnTrappan VIP
Definitivt kännbart diktat!! Skuggsidornas upplevelse av sprickor..? Fast jag i verkliga livet ingalunda instämmer med innehållet. Du är oftast mer än tillräckligt stark, vacker och klok!!! Och du kommer åtminstone mig ständigt nära <3
2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP