Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samarbete med TrollTörnTrappan, från hans tidigare scen har jag hämtat orden ”sagornas”, ”stad”, ”tåg” och ”inkarnationer”.


Ingalunda Hemligt Material, scen 6

- Jag önskar mest en översättning av mitt inres obegripliga språk.

- Har ingen någonsin försökt förstå det språket?

- Jo magistern, men alla nickande ansikten har stelnat med tiden.

- Så fröken åker mot sagornas stad för att finna en verklig förståelse?

- Nej, jag åker med detta tåg för att ni klev på det.

- Inte kan väl jag förstå er?

- Vissa av era ord är som inkarnationer av mina hjärtslag.

- Säg mig, vilka ord talar ni om?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av liktenelegi VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-28 16:50



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Man undrar över stoppen på vägen. Nu är målet definierat iaf. Spänningen stiger.
2023-11-29

  TrollTörnTrappan VIP
Fröken får mig undra huruvida det är orden eller hjärtslagen som utgör grundfundamentet..? Måhända just bron emellan dessa som består av inkarnationer..?

Hursomhaver rullar du fram en spirituell dialog (långt ifrån förutsägbar) vari fängslande levnadsöden börjar kunna skönjas..!
2023-11-28
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP