Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inhalera

Jag ska inhalera
jag ska inhalera
fylla mina lungor med
blek tomrums-essens
drar tomrummets
elektriska svans
genom bröst och hals

Andas in radioaktiv gryta
som får yngel att groda
och larv att flyga
och oss att..
Metamorfos indikerar
ändlösa destinationer
beroende av reaktioner
och kosmiskt stickade atomer
Svär trohet till vävda vibrationer
utan dem
faller vi fritt
ingenstans




Fri vers av Gabrielw VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-28 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP