Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana som tror på tomten

ni utav tystnad
ni utav rädsla
rädda att synas
rädda att höras
in utan inre lagar
ni som politiker behagar

ni som vaknar när andra vaknar
ni som på andra ständigt klagar
aldrig är något ert fel
finns alltid en ursäkt för ert tvivel
ni säger en sak och gör en annan
tills hela världen går sönder och samman

Men mitt hjärta det bankar
För friheten du hatar
Du söker tryggheten bakom andras beslut
Du fick vad du sökte
så njut
Nu finns inga beslut du kan ta
Bara att lyda allt högtalaren sa

Jag hånler din rädsla
som ledde dig hit
Ju vekare hjärta
Desto villigare att ta deras skit
Du är ensam i dig själv
Du kan inte hjälpa dig själv

Men mitt hjärta det bankar
För friheten du hatar
Men mitt hjärta det bankar
För friheten du hatar
Men mitt hjärta det bankar
För friheten du hatar




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 19:03



Bookmark and Share


  Asger_Poet
Respekt broder! och en applåd!
2024-02-09

    Sefarge VIP
Belysande skrivet!
Den enes tomte
den andres marknad
med den tredjes knark
Och så vidare o.s.v. ..
;)
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP