Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paraplypromenad

I sviterna efter
paraplypromenad
omsluten av en trasig dräkt
med skiftande densitet

Sånt som händer när polyestern sviker
och gravitationen tvekar

Som en nydoppad kubb
står jag vid dörren
till värme och torr ull
men likt gravitationens tvivel
i hård vind på regnets riktning
tvekar jag på att gå in
för där händer ingenting




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-29 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP