Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*(130)

 

 

 

   de älskande på
två uppbrunna stolar
i torpet som aldrig existerade
i ett vinterlandskap
som låg öppet av  köld
och den varma röken
som veckade sig genom
                 skorstenen
 mot en  himmel
som lyste intensivt
     över allt det
 som  aldrig hade funnits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-11-30 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP