Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vi inte ha kollapsen snart?

...
hur länge till måste en vänta?
...
göm undan all olja, stäng av elen, gör pengar värdelöst, nu snälla, nu...
...
längtar efter ett äkta liv, efter ett liv i falskhet.
...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Alexander Gustafsson VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 07:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så djup allmän-mänskligt skrivet!
Jaa ytligt gods o guld
gentemot innerlig
Harmoni o frid.
Så svårt att
dem förena
eller. ..?
;)
2024-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP