Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåtfarkosten

Träden viskar till mig
påväg hem
krama oss hårt
så slipper bostadshusen skymma
soluppgången och
solnedgången
stånga oss
med plåtfarkosten
din vilda tjur
och bli solen




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-06 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP