Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blurrig navigation

Jag känner hur synapserna inte kramas
hur hjärnan har grå starr
ser formerna av insikterna
ligga någonstans
jag inte tar mig

Hör dom där inne
de skriker på mig baklänges
likt en råttkung av
febriga demoner
i det spegelvända
att jag ska hitta dem
och frigöra dem




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-17 22:19



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En lätt kommentar: Det här är bra. Du bygger ihop den här texten tydligt och konsekvent. Fri vers på hög nivå. Kanske in av de 3 %.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP