Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnmjölkare


Jag mjölkar
Stora Björnens
stjärnor

djupblå strömmar
ur svarta spenar

fyller mitt spann

med stjärnmjölk
från fjärran
stjärnbilder




Fri vers av Masse
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-19 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse