Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkeln, där allt utspelar sig och är ömsesidigt beroende av varandra


Livshjulet

Öst- väst -norr -söder
Klimatzoner med olika rotfästen
Nordpol-Sydpol med magnetfälten
Dualiteten- motsatsernas spel
Egoism- altruism?
Dåtid- nutid - de historiska skeendena
Vad kan vi lära oss om detta för att förstå
livsresans olika villkor?

Hur djupt vågar vi se under ytan och vad hittar vi där?
Ytan kan förvilla om man inte förstår verkningarna av
beslut ur ett djupare och längre perspektiv!

I dessa tider krävs det många självständiga tänkare....
Propagandan till makt och kontroll är ständigt närvarande!


https://youtu.be/FDIrJZJx6a8?si=CD-aLo4-kTM90XCa








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-08 11:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kom att tänka på denna visa av Uno Sveningsson när jag läste din fina betraktelse

Under ytan finns stora och små
Under ytan finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer som vi inte kan förstå
Men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva ändå
2024-01-08

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"triple wisdom" - thoth the atlantean, the emerald tablets

det är 3-sidigt allt, inte tvåsidigt

glädje, ilska och sorg
2024-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Under den spegelblanka och inbjudande ytan är vattnet ofta grumligt.
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP