Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans

 

du bär mina nätter

vidare

mot

ansikten

utan drömmar 

 




Fri vers av älvali
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-08-19 22:12



Bookmark and Share


  Propella
Oh, jag får rysningar! *visar gåshuden* Den här går rakt in under skinnet på mig.
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali