Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh, Crap!


En miljon i Förfalskningar

Och jag gjorde inget
meningsfullt idag.

Men jag hade i alla fall
kul och om man tänker efter
så är det väl egentglien
det som spelar roll?

För även om jag vinner
2 miljoner och ger bort hälften
till välgörenhet och sen dör
och ger resten i arv
så hjälper ju det inte mig om jag aldrig
blev glad för pengarna.

Fast om det visar sig
ha varit leksakspengar eller
förfalskningar eller
vad fan polisen kallar det
nu för tiden,

Så ligger ju i alla fall
inte jag illa ute för jag ligger ju
nergrävd eller utspridd eller
vad tusan dem ska göra med mig
när jag dör.

Men jag ska inte dö för
jag ska leva eller i alla fall låtsas
att jag gör det och inte alls
bara är ännu en trött tonåring
med musik i blodet.

Och de tjatar om att man inte
ska lyssna på musik på så hög volym
men jag har aldrig förstått varför tinnitus
är ett så stort problem.
Jag dränker ju bara pipandet
med mer musik

Men när man tänker efter
så var jag ju död med 1 miljon i låtsaspengar.




Fri vers av Siera
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-08-20 11:26



Bookmark and Share


  karamellen
En text som väcker tankar....men du, jag lider av tinnitus, inte kul...
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Siera