Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fetisch

Jag har alltid haft
En förkärlek
För stora
Manliga händer
För snart 16 år sen
Så var det det första jag såg
När jag träffade min sambo
Facinerades av hur ömt
De kunde smeka
Känna
Samtidigt som de var
En symbol för hans styrka
En otroligt
Kanske löjlig sak
Är att jag älskar
När han emellanåt feströker
Hur han löst och ledigt
Håller ciggen
Konstig sak att gilla kanske
Men tycker det är
Sexigt
Skrattar lite tyst för mig själv:
Knäppis tänker jag
Det är kanske lite av en fetisch jag har
Vackra händer har han ialla fall
Min älskade




Skapa | Skriva av Nina Nightwish VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-05 07:19



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag har små mjuka händer...
men bella. ja bella!
hon har älvöron! O_O
hon visar de bara ibland
men de är så vackra!
och jag träffade en annan våg
hon hade också älvöron! :)
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP