Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlängtan

Vill vara
Där du är
Göra snöänglar
Frigöra tid
Spana på stjärnorna
Fånga månen
Med bara händerna i vattenbrynet
Invänta sommaren
Virvla som svalor
I den doftande sommarkvällen
Landa på ängar av nyslaget hö
Trä smultron på strå
Och kyssas under
Den bara himlen




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP