Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabba tankar

Är den kreativa tiden över?
Som hoppet och den där sjuklövern
För det kommer alltid någon ny
Som du hellre vill ditt hjärta ska sy
Den personen är inte jag
För krossade dig varje dag
Nu tynar jag bort från ditt minne
Och det börjar kallna här inne
Vilket flow, here we go
Love grow, my dear, let the love grow
Tills vi inte vill se varann nåt mer
Och vi till någon om någon sen ber
Vad är kärlek efter dig?
Och vem är det du älskar, om inte mig?
Någon, säger du, som är mycket mer
Någon med någon du äntligen ler
Var vi ens något för dig… du säger ja
Ett ja blir alltid ett nej, eller hur det va
Jag glömmer hur man rimmar
Och fastnar i samma snabba tankar i timmar
Hej då, min kära, önskar vi var nära!




Bunden vers (Rim) av Arvid Karlsson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-13 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvid Karlsson VIP