Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är rätt

Det kommer alltid finnas
Kärlek
Där en älskar mer
Än den andra
Där kärleken
Så innerlig
Så sann
Inte räcker ända fram
Inte för att den inte är
Inte känns
Utan för att
Den inte är
Från den
Som är
Rätt




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-18 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP