Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever

Du är för alltid en saknad
Inuti bär jag en sorg
Tårar som aldrig tar slut
Älskar dig
Till tidens
Ände




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-22 14:25



Bookmark and Share


  Sky Andersson VIP
Kärnfull, sägande och på pricken.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP