Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mig för jag är ful

Kom inte nära
Du smittar ner mig med din äcklighet
Det fattar du väl ditt apluder
Ingen vill ha dig mongo
Med dina hängpattar får man inget knull
Du är ful och ditt namn betyder tjock
En jävla fettklump
Ett fittigare ansikte får man leta efter
Bara synen av dig får mig att vilja spy
Du förpestar världen genom att finnas
Men du var ju aldrig meningen heller
Vet du om att din morsa funderade på att göra abort
Och hennes största misstag var när du kom till världen
Alla hatar dig miffojävel
Jag hatar dig
Du kan lika gärna dö











Fri vers av Amfetamina
Läst 543 gånger
Publicerad 2004-11-06 13:40



Bookmark and Share


  Ilutzio
Oj, det var ondskefullt, ingen har sagt så till dig va? Hur som helst så stämmer det inte.
2005-05-28

  Amfetamina

2004-11-06

    Göte Holmlund
ju riktigt kul med all sin ilska och hat.."fittigare ansikte"...he he
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina