Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiskt tänkande



Min kaffemugg är blå
Den har lånat sin färg
från blåklocka och blåsippa
Eller kanske från
de tyska romantikerna
och deras blå blomma
Varje gång jag håller
den varma muggen
mellan händerna
vet jag att jag har
min längtan kvar





Fri vers av animan VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-25 18:54



Bookmark and Share


  karenina VIP
Bra, ge aldrig upp den.
Får tankar på en koboltblå mugg jag en gång hade och tyckte mycket om
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

animan
animan VIP