Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överleva

Mitt sätt att överleva
är att dela in tiden
i små enheter
som jag sedan fyller
med någon slags
meningslöshet

Jag är nerver
och melankoli
ett plötsligt ljus
i en ständig natt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-02-28 11:22



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Till den här texten hade en "cyberkram" som en kan ge på fb istället för en kommentar eller applåd varit passande. Som alltid, rörande, berörande, gripande. Tack!
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP