Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonter

Hon som hopplöst letar
Hon som sömnlöst går
Hon som lever på gamla minnen
Men mot horisonten står
Hon som inte vill va naiv
Hon som tycker det är lite svårt
Hon som klättrar mot himlen
Men faller hårt
Vart är du?
Han som hoppats allt för länge
Han som missar varje mål
Han som trott sig vara kär förr
Men som inte kunnat gå
Han som lämnat för många
Han som jagat för få
Han som gråter på perrongen
Du lämnas aldrig, så
Vem är du?




Fri vers av Joker
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2024-03-24 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joker
Joker