Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan och behag

På foderbladen
vilar nyckelpigorna
i den första vårsolen, och
mellan kronbladen
väljer bina varsamt ut
den rätta blomman
utefter önskan
och behag.
Själv önskar jag att jag vore kapabel att lägga ifrån mig mina molande lungor över Scillbäddens mjuka havseld, så att lågorna kunde slicka min rökiga kolklagan blomstrande ren. Men detta är ingen frodig sägen;
detta är
människolivets
stålbads-
realism.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-06 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP