Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Varje relation är en skottlinje, och
ett förband.
Varje möte ett tvåfrontskrig, och
en fred.
Varje människa en öde ö, och
ett sund.
Varje enskild önskan en djuphavsgrav, och
ett skum.
Varje liv är ett slagfält, och
en slags ocean.
Varje andetag är ett
andetag.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-06 20:23



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Älskade "Varje relation är en skottlinje och ett förband", snyggt skrivet min vän.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP