Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosmanifestet

Jag är inte en solskenshistoria att abonnera,
varken bron eller dess bärkraft,
ingen pressad maskros i någons album.
Jag är dynamitåskan och en vildvuxen trädgård;
men den som knackar tillräckligt länge
är välkommen in i
den bärande solskensvärmen.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-10 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP