Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slö, livlös, mör och livsglöd

I mittpunkten möter jag mig, vänder in och vänder ut, står lagom långt bort, lagom nära, så här, precis så där, vidrör, villkorslöst, vedervärdigt, värdeneutralt tal utan åhörare, vem lyssnar egentligen på vem när sakens sanna natur sätts under lupp, mikroskopiskt, oförlåtligt, sak samma, det är samma sak, allt är ett, och jag ger fan i att bry mig mer, för vems skull, med vilka insatser, lönlöst, allt är lönsamt och jag har tappat hoppet, försöker vecka mig själv, lager på lager, pressa insidan mot utsidan, bara tomma ark, sak samma, det är inte samma sak, jag blir förbannad, för din skull såklart, men du syns inte till, alla syns till, ingenting drabbar någon längre, fy fan, trafikstockning i bröstet, brösta skiten bara och gå vidare, du säger inte åt mig vad jag ska göra, jag står kvar på just den här platsen, slutdiskuterat, jag har ingen lust något mer, nu lägger jag ner.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-16 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP