Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina favoritpoeter här på poeter.se som inte längre skriver ord på jorden.


Måna N Berger


Jag saknar 

Det som fattas 

De ord du kunde format 

Den mening de alltid stod för 
när du var här...

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2024-04-19 05:41



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ett tomrum i den poetiska
världen. Hon saknas där.
2024-04-22

  Monika A Mirsch VIP
Det underbara som kan hända här på poeter - fick jag uppleva med dig Måna - när jag fick möta dina ord och svara på dem - den upplevelsen - glömmer aldrig - TACK!!!
2024-04-22

  animan VIP
Ibland kommer saknaden över en …
2024-04-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag minns henne mycket väl.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP