Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Där som själar... delar sig

då när ljuset och värmen
till sist 
helt hade försvunnit
och jag stod kvar där
mentalt naken och ensam

tiden den kändes på något sätt
förbrukad stilla och evig

det som hade funnits kvar där
av det mänskligt sunda
var nu totalt bortsopat
ur mitt sargade medvetande

för det är alltid så kallt
där som själar... delar sig

Copyright © AndLou 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-19 09:52



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är som förgjort
när själen försvinner bort
låt den komma tillbaka igen
till kroppen och den sköna värmen
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP