Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Tro mig livet kom och gick*


Tro mig livet kom och gick
Du föds fattig som alla andra barn
Ingenting var ditt inte ens din egen mor

Bröstmjölken blev en billig sked av
välling - medan dina syskon
plogade ett fält utan majs

Var tog all kärlek
vägen som du blev lovad
din saknad blev ett konstant behov
av bekräftelse och att drömma konstant
var din enda flykt

längtan dödar sakta men säkert

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-19 10:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Många är de som drömmer om ett bättre liv. Men alltför få kommer uppleva det.
Enskilda människa kan tänka rättvist, men systemen halkar ofta efter.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP