Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Ljuset slutar aldrig att lysa*


Varje moln blev vatten
och varje våg blev moln
Och på stranden fanns steg

från en best som fanns inom oss
människor varje bokstav som skrevs
I sandens famn blev ett ljus

Som visade oss en nykomling
människan på jorden där skulle
vi hitta ljusets sanningar

Allt förändras
Allt händer

Ljuset slutar aldrig att lysa

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-26 15:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Speciellt första strofen beskriver hur nära vi är sammankopplade med
naturelementen. Moln-våg-strand-steg.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP