Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Snöfall *



Allt blev snöfall på sommaren
allt blev ljudlöst
Alla människor försöker att bli mänskliga
på en sommarkväll
Sent på natten faller ett stjärnfall
så ljuvligt
tystnaden blir ännu ljudlös
Vi är ordlösa

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-30 13:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint.
2024-07-02

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt.
2024-07-02

  Ljusletaren VIP
Gillar!
2024-07-02

  BenGust VIP
Hänförd över livet och naturscenerier, men allt kan inte uttryckas i ord.
"Vi är ordlösa" som du så bra beskriver det. Bokmärke.
2024-07-01

  Anonym__ VIP
Dina ord skapar en känsla av stillhet och magi. Snöfallet på sommaren, människors strävan att bli mänskliga, och stjärnfallen – alla är de ögonblick av tystnad och skönhet. :)
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP