Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sömn och dröm *



Hur många gånger har jag hållit
din hand och ändå gick jag vilse

Och varje dröm väckte mig med ett
ryck ifrån ditt liv

Jag försökte många gånger att blunda
under ett oönskad månsken

Och kunde aldrig somna om igen
och mina drömmar sjönk i en sömn
som följde oss under ett månljus

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-05 09:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Drömsömn under månsken kan bli något speciellt.
2024-07-05
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP