Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Hemmet *



Jag gick en promenad
och hittade inte vägen tillbaka hem

det fanns bara en tom himlen
Och ingen kände igen mig längre
alla mina käraste vänner hade
försvunnit på vägen hem

Ingenting fanns kvar i det tomma
hemmet

Det enda som fanns kvar var doften
av en kärlek som hade funnits där

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-07-02 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP