Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga själ

Våren läker skorpor,
i såren av en ohälsosam smärta.

Fast ärren alltid förblir kvar,
så fungerar ändå mitt hjärta.

Låt ditt mörker få fara långt bort,
och bara bli en himmel i natten.

Plocka ner strimmor av ljus,
och finn ro i lugna vatten.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-19 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert