Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där den dumma är att vara elak


Tusen val mot ett

Det finns så otroligt många sätt
för att vara en snäll människa,
men att vara dum så finns bara ett.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Hubert
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert