Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


våren


Andetag


Jag sökte följa våren
uti spåren
men den var alltför svår
att hinna fatt

för benen rör sig
saktare med åren
så våren sprang ifrån mig
på en natt

Jag sa till våren
stanna upp en smula
så jag kan njuta
uti fulla drag

en mikrodels sekund
så höll den andan
och lade sig
i mina andetag





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-19 18:29



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
En fin dikt, med bra rim och bra rytm.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP