Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sommarblomst


Översvämning


Så snart jag sett en blåsippa
får jag efter andan kippa

strax ser jag en gullviva spira
då vi första maj fira

efter den en blå viol
som badar i vårsol

Jag blir inte mätt

rätt och slätt
i min bukett vill jag plocka
en daldocka

och kanske en humleblomst
innan sommarns ankomst

Snart svämmar marken över
utav röd och vit klöver
av klockor och kragar

i alla hagar

Ingen kan bättre må
än jag just då

med ett smultronstrå








Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-02 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP