Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koordinater

Du skrev en morgonlapp innan du klev ut,
medan jag sov;
sedan klev jag upp.
Nu ligger den, vikt och gömd,
i djungellabyrinternas mitt.
Endast amasonerna hittar
som taxichaufförer
längs Aortans flodgångar.
Jag driver ut från kapillärbanken
ser bakåt,
slår på taxametern
och fortsätter medströms mot innerstaden
enligt dina koordinater.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP