Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar till en person på X som undrade vad vi gjorde. Jag upptäckte att jag har det bra.


Jag har det bra

Pensionär.
Ibland volontär.
Fortfarande kär.
Alltid trött.
Äter inte fisk och kött.
Går ofta en halvmil.
Slutat köra bil.
Börjat springa,
en kortkort slinga.
Vill skriva mera,
läsa och fotografera.
Gläds åt mina barn
och över syskonens barnbarn.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-20 08:15



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Texten och rubriken hör verkligen ihop.
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP