Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt ut i luften


Låt lusten sluka dig hel
Sluta läsa om och leta fel
Lek med ordens melodi
Känn blodet rytm där inuti
Hjärtat vet vad du vill dela
Släpp fram och börja spela
Sjung med egna ord din visa
Vänner och ickevänner vill prisa
att du vågar och du kan
Visa världen nu Du kvinna - man




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-22 20:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Känns SÅ aktuellt. Kanske har du också varit ute och prövat lyckan under Kulturnatten?
2024-04-23

  Respons VIP
En stark uppmuntran!
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP