Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiktiv resa, bara idag

Idag vill jag åka långt, långt iväg med bussen,
kanske ända till Trelleborg

(Trelleborg är långt bort för mig).

Ingen känner mig där,

inte så många i allafall.

Risken, observera inte chansen,

att stöta på en bekant är minimal.

Jag letar upp nånstans där jag kan

äta något hyfsat gott, inget lyxigt,

bara något enkelt, mättande, men

veganskt.

Jag ska bli serverad maten lugnt och

stilla, utan engagemang.

Jag vill bara umgås med mig själv idag.
vill slippa vara artig, snäll och tillmötesgående.

Är denna resa möjlig?

Är den?

Okej!

Nu köper jag biljett över nätet.

Vi ses en annan dag när jag är glad igen.

Hej då!





Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-20 11:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du gör helt rätt, känner väl igen det. Passa på att besöka något botaniskt mästerverk också om det finns inom räckhåll. Välgörande.
2024-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Hoppas att du gör resan på riktigt.
Bra att göra något på egen hand då och
då.
2024-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP