Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om Dig

Som en dröm
Så perfekt
Men också långt borta
Jag kan förstå, inte förklara
Jag kan inte se, röra eller höra
Bara känna
Som i en dröm
Tårarna tvättar borrt gårdagens smink från kudden
Jag vill tillbaka
Funkar det att somna om?
Som med en dröm
Hur många stora och komplicerade ord jag än använder
Så går det inte att förklara
Du behöver uppleva det själv
Som med en dröm
Och det var precis det det var
Bara en dröm
Du var den bästa dröm jag haft
Jag hade sovit i all evighet om det vore i dina armar
Och jag hade drömt så vackra drömmar
Så perfekta
Men också så långt borta
Väck mig när allt är okej igen




Fri vers av Lillz
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillz