Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

satt i köket drack te.

min son kom in skulle ta fram min medicin.
vi skulle äta gick till diskbänken,
skulle hämta honungkände anfallet komma .
sprang till fönster tappade luften.
tänkte jag slår till baka kände hur .
hon stod vanför mig.
hon började slå i stolarna.
jag vet det är henne gubbe,-
som hon hatar han sover i rummet -
bredvid köket han har inte gått till jobbet ännu.
gubben skäller kärringen skriker ,
det är likadant jämt i tisdags var det världens bråk.
gubben skällde käringen skrek smällande i dörrar.
för ett år sen slog han henne dom bråkade i trappan.va skall vi som bor här lida av deras problem.jag känner hur hon mår vill inte ha med dom att göra-
tappade andan före halv 8 i morse sen klockan 12 när jag åt var tvungen springa ut från köket sen efter det när jag skulle på toa mitt blodtryck är jätte lågt-
man känner hennes hat det är hemskt när slipper vi det här
.av birgitta 26.4 2024






Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP