Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Valborg med ena foten i vintern och den andra mot sommaren. ..)


*Otydlighet*




Så höj ditt hyena
-bröst till tröst

Vet nån om att
Du gråter?

Den långa väntan
gör ont i dig

Hem är en lång
sommar bort

Och din längtan
skall resa sig som

Ett brinnande fyr
-båk gnistrande i
vinden.

Alla vet inte att
även offret bär

Sitt hyena-hjärta
inom sig.

Dubbelheten gör
ont att välja och
väja för önskan

Som ändå ingen
fruktbar väg kan
finna.

Bara björk knoppar
ruskande i vinden.

Visar hopp om fram
-tidens skapande
återfödsel.









Prosa av Sefarge VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-28 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP