Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vidare ut-veckling*



Tänk inte på att du
Är så annorlunda

Tänk på dem som
som är mer annor
-lunda än du

Med ett konstigt
språk kommet
hit till ditt land

Med skador från
födseln:döv och
blindhet även med
genetiska felaktig
-heter

Ändå lever de och
du,vi alla,även med
inre konstigheter

Tillsammans med demoner.
änglar och kanske även med
Ufos,tomtenissar,pin-uppor
sfinxar och enstaka enhörn
-ingar?

Trösta oss. En enda mänsk
lighet och vandra ned till
en blomstrande äng nära
dig


Och passa på att njut
innan allt tar slut?

Och undra på hur
konstigt allting är

Med alla våra konst
-igheter gemensamt

I din harmoniska
lycko-sommardag

Som är kommen
till dig att bara
lyckligt äntligen
kunna få njuta av?












Fri vers av Sefarge VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-19 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP