Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Kalamondin-människan*



Ingen inre rebell
kan älska som du

I månads-skiftet
Juli-Augusti och
se till att det blir
så också då!

Men till vad och
vem,det är ju upp
till dig,bestämma.

Och hoppas på att
din "gröna trånad"
blir väl bemött?

För vad skall du
med rötter till?

Om inte för att
blomma och ge
frukt för att kär
-leks fullt ge bort

Till det och dem
som du råkar äls
-ka och tycka om

Samt kanske få
nåt tillbaks utan
baktanke

Över att ständigt
behöva bli rånad

På varje blad av
din egen längtan?










Fri vers (Fri form) av Sefarge VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-28 19:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Intressant dikt om frihet och längtan att älska den du vill och hoppas på gensvar
utan att bli sviken.
Bokmärkes
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP