Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~°Utlösning samt avlösning°~



Den som söker kan
ibland försvinna o
bli osynligjord av
sitt eget letande

Men det kanske
inte är något fel

Utan i högsta grad
meningen

I det stora hela?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-07-05 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP